ImprimareEmail

Retete carne - Muschi de vita cu ceapa coapta

Reteta: Muschi de vita cu ceapa coapta

Ingredientele retetei culinare:

=> 700g muschi de vita;

=> 4 cepe;

=> 16 cuisoare;

=> 1 lingurita rasa piper verde;

=> 4-5 linguri ulei de masline;

=> 1 lingura mustar;

=> 50 g unt;

=> 1 legatura marar;

=> 4 linguri coniac;

=> sare.

Prepararea retetei culinare:

Taiati muschiul de vita in 4 bucati egale, ungeti-le cu ulei, apoi tavaliti-le prin piperul verde proaspat macinat. Curatati ceapa, spalati-o si crestati-o in 4 in partea de deasupra. Infigeti in fiecare ceapa cate 4 cuisoare si infigeti in fiecare crestaturile facute cate o lingura de ulei. Puneti bucatile de carne stropite cu coniac si cepele pe gratar si frigeti-le aproximativ 20 de minute intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc si se frig bine. Serviti cate o bucata de muschi si o ceapa coapta, la o portie, alaturi de salata verde si felii de rosii.

Notite:

Puneti pe fiecare bucata de muschi, imediat dupa ce l-ati luat de pe gratar, cate un cubulet de unt si putin marar tocat marunt.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează