Reteta: Muschi de vita cu ceapa coaptaIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Taiati muschiul de vita in 4 bucati egale, ungeti-le cu ulei, apoi tavaliti-le prin piperul verde proaspat macinat. Curatati ceapa, spalati-o si crestati-o in 4 in partea de deasupra. Infigeti in fiecare ceapa cate 4 cuisoare si infigeti in fiecare crestaturile facute cate o lingura de ulei. Puneti bucatile de carne stropite cu coniac si cepele pe gratar si frigeti-le aproximativ 20 de minute intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc si se frig bine. Serviti cate o bucata de muschi si o ceapa coapta, la o portie, alaturi de salata verde si felii de rosii. |
||
Notite:
Puneti pe fiecare bucata de muschi, imediat dupa ce l-ati luat de pe gratar, cate un cubulet de unt si putin marar tocat marunt. Pofta buna! |
Retete carne - Muschi de vita cu ceapa coapta
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:47