Reteta: Perisoare din ficat cu smantanaIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Ceapa o cureti, o speli, o tai marunt si o calesti intr-un vas cu ulei fierbinte. Ficatul il oparesti, apoi il dai prin masina de tocat impreuna cu slanina afumata si ceapa calita. Adaugi ouale, verdeata spalata si tocata marunt, sarea si piperul macinat. Amesteci bine compozitia din care formezi perisoarele, le treci prin faina si le prajesti intr-o tigaie cu ulei fiebinte. In uleiul ramas, calesti faina si stingi cu bulion, supa de oase sau apa fierbinte. Potrivesti de sare si lasi la fiert cam 15 minute. Strecori in vasul cu periosoarele prajite si le fierbi circa 20 minute. La masa se poate pune la fiecare portie cate o lingura de smantana. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete carne - Perisoare din ficat cu smantana
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:35 Scris de Smaranda Duta, Oltenita