ImprimareEmail

Retete carne - Perisoare din ficat cu smantana

Reteta: Perisoare din ficat cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g ficat

=> 100 g slanina afumata

=> 150 g ceapa

=> 200 ml ulei

=> 300 g smantana

=> 3 oua

=> 2 legaturi verdeata

=> 50 g faina

=> 50 g bulion

=> 25 g sare, 1 g piper

Prepararea retetei culinare:

Ceapa o cureti, o speli, o tai marunt si o calesti intr-un vas cu ulei fierbinte. Ficatul il oparesti, apoi il dai prin masina de tocat impreuna cu slanina afumata si ceapa calita. Adaugi ouale, verdeata spalata si tocata marunt, sarea si piperul macinat. Amesteci bine compozitia din care formezi perisoarele, le treci prin faina si le prajesti intr-o tigaie cu ulei fiebinte. In uleiul ramas, calesti faina si stingi cu bulion, supa de oase sau apa fierbinte. Potrivesti de sare si lasi la fiert cam 15 minute. Strecori in vasul cu periosoarele prajite si le fierbi circa 20 minute. La masa se poate pune la fiecare portie cate o lingura de smantana.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează