ImprimareEmail

Retete carne - Piept de vitel umplut

Reteta: Piept de vitel umplut

Ingredientele retetei culinare:

=> piept de vitel

=> ceapa tocata

=> unt

=> miez de paine

=> apa

=> lapte

=> parizer de pui sau sunca slaba

=> patrunjel verde

=> cimbru si usturoi

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

Desprinzi cu grija muschiul de la pieptul de vitel in asa fel incat sa se formeze un buzunar pe care il umpli cu: ceapa tocata si inabusita in unt, miez de paine inmuiat in lapte, parizer de pui sau sunca slaba tocata marunt, patrunjel verde. Cosi buzunarul, presari carnea cu cimbru si usturoi si o pui intr-o tava cu putina apa si margarina sau ulei. Dai la cuptor la foc potrivit, avand grija sa stropesti carnea din cand in cand cu zeama din tava. La masa, ai grija sa scoti ata. Merge cu diverse garnituri de legume.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează