ImprimareEmail

Retete carne - Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Reteta: Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 pulpe pui

=> 6 cartofi nu prea mari

=> 4-5 catei usturoi

=> 1 cana supa pui

=> sare, piper

=> 5 lingurite ulei

Prepararea retetei culinare:

Cureti cartofii si ii tai rondele. Le pui intr-o tava, le stropesti cu 4 lingurite de ulei, potrivesti de sare si piper, si adaugi si cateii de usturoi, taiati in doua. Coci in cuptorul incins, circa 45 de minute, pana cand cartofii de deasupra s-au rumenit pe margini. Intre timp dezosezi pulpele si le rumenesti pe toate partile, in putin ulei, prajind intai partea cu pielea. Dupa ce le-ai prajit, torni supa peste carne si dai intr-un clocot. Asezi carnea peste cartofi si mai lasi in cuptor 20-25 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează