Reteta: Pulpe de pui cu cartofi la cuptorIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Cureti cartofii si ii tai rondele. Le pui intr-o tava, le stropesti cu 4 lingurite de ulei, potrivesti de sare si piper, si adaugi si cateii de usturoi, taiati in doua. Coci in cuptorul incins, circa 45 de minute, pana cand cartofii de deasupra s-au rumenit pe margini. Intre timp dezosezi pulpele si le rumenesti pe toate partile, in putin ulei, prajind intai partea cu pielea. Dupa ce le-ai prajit, torni supa peste carne si dai intr-un clocot. Asezi carnea peste cartofi si mai lasi in cuptor 20-25 minute. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete carne - Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:42 Scris de Iulia Negrila