ImprimareEmail

Retete carne - Rulada cu carne si mazare

Reteta: Rulada cu carne si mazare

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne porc macra

=> 500 g carne tocata de vita

=> 200 g mazare boabe

=> 2 cepe

=> 1 ou

=> sare

=> piper

=> foi de dafin

Prepararea retetei culinare:

Speli pulpa de porc si o tai ca sa formezi o foaie nu foarte groasa (2 cm). Cureti ceapa, ospeli si o toci marunt. Carnea tocata o pui la prajit intr-o tigaie. Cand este gata o scoti si in acelasi ulei pui ceapa la calit. Dupa ce se rumeneste o pui peste carnea tocata prajita. Mazarea o pui la fiert 20 minute, dupa care o pui peste tocatura. Amesteci cu oul fiert tare si taiat cubulete, sare si piper, dupa preferinta. Peste pulpa de porc pui compozitia obtinuta. Rulezi, apoi legi cu sfoara, sa nu se desfaca in cuptor. Ungi cu ulei rulada si o pui intr-o cratita inalta, cu cateva boabe de piper, foi de dafin si lasi la cuptor circa 30-40 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează