Reteta: Rulada cu carne si mazareIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Speli pulpa de porc si o tai ca sa formezi o foaie nu foarte groasa (2 cm). Cureti ceapa, ospeli si o toci marunt. Carnea tocata o pui la prajit intr-o tigaie. Cand este gata o scoti si in acelasi ulei pui ceapa la calit. Dupa ce se rumeneste o pui peste carnea tocata prajita. Mazarea o pui la fiert 20 minute, dupa care o pui peste tocatura. Amesteci cu oul fiert tare si taiat cubulete, sare si piper, dupa preferinta. Peste pulpa de porc pui compozitia obtinuta. Rulezi, apoi legi cu sfoara, sa nu se desfaca in cuptor. Ungi cu ulei rulada si o pui intr-o cratita inalta, cu cateva boabe de piper, foi de dafin si lasi la cuptor circa 30-40 minute. |
||
Notite:
Pofta buna! |
Retete carne - Rulada cu carne si mazare
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:36 Scris de Loredana Cenuse, Dr. Tr. Severin