ImprimareEmail

Retete carne - Saramura de porc

Reteta: Saramura de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 felii ceafa de porc ( circa 2-3 cm grosime )

=> 2 rosii

=> 2 catei de usturoi

=> 1 ardei iute

=> 1 leg. patrunjel

=> 1 leg. tarhon

=> 1 lingura mustar

=> 1 lingura cimbru macinat

=> 1 lingurita rasa boia de ardei dulce

=> 2-3 linguri ulei

=> sare si piper

 

Prepararea retetei culinare:

Puneti feliile de carne intr-un castron, presarati-le cu piper, cimbru si boia, adaugati mustar, stropiti-le cu ulei si amestecati-le. Frigeti-le pe o tabla incinsa pe care ati presarat sare grunjoasa, pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti. Puneti la fiert intr-o cratita 300ml apa si cand aceasta incepe sa fiarba in clocot, puneti in cratita rosiile taiate in felii, ardeiul iute, usturoiul, patrunjelul si tarhonul, tocate marunt. Luati cratita de pe foc si puneti in aceasta feliile de ceafa, imediat ce le-ati luat de pe tabla pe care s-au fript, fara a le scutura de sare. Acoperiti cratita cu un capac si lasati 10 minute sa se inabuse.

Notite:

Serviti feliile de ceafa cu felii de rosii si cu saramura formata in cratita.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 VLADUT 11-11-2013 19:26
:angry-red PIZZA ANS
Citat