Reteta: Saramura de porcIngredientele retetei culinare:
|
||
Prepararea retetei culinare:Puneti feliile de carne intr-un castron, presarati-le cu piper, cimbru si boia, adaugati mustar, stropiti-le cu ulei si amestecati-le. Frigeti-le pe o tabla incinsa pe care ati presarat sare grunjoasa, pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti. Puneti la fiert intr-o cratita 300ml apa si cand aceasta incepe sa fiarba in clocot, puneti in cratita rosiile taiate in felii, ardeiul iute, usturoiul, patrunjelul si tarhonul, tocate marunt. Luati cratita de pe foc si puneti in aceasta feliile de ceafa, imediat ce le-ati luat de pe tabla pe care s-au fript, fara a le scutura de sare. Acoperiti cratita cu un capac si lasati 10 minute sa se inabuse. |
||
Notite:
Serviti feliile de ceafa cu felii de rosii si cu saramura formata in cratita. Pofta buna! |
Retete carne - Saramura de porc
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:49
Comentarii