ImprimareEmail

Retete carne - Sarmale cu raci

Reteta: Sarmale cu raci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne tocata (amestec vita si porc)

=> 4 cepe mari

=> 1 cana orez

=> sare, piper

=> foi de dafin

=> bulion

=> o bucata sunca afumata

=> 1 varza mare murata

=> 20 ardei (raci)

=> 2 oua

=> boabe de piper

 

 

Prepararea retetei culinare:

Tai sunca cubulete, o prajesti, iar in uleiul ce-l las, calesti ceapa. Soriciul il pastrezi si-l adaugi  in oala cu sarmale. Amestecu carnea cu ceapa calita, cu un ou, sare, piper, cu orezul. Infasori sarmalele, tai ardeii, ii cureti de seminte si ii umpli (ca la ardeii umpluti). Pui frunze de varza pe fundul oalei, poi alternezi, un rand de sarmale, unul  de raci, pui bulionul, boabe de piper, foi de dafin, soriciul de la sunca, acoperi cu alte frunze de varza, adaugi apa si le fierbi la foc potrivit 3-4 ore. Cand scade apa, mai adaugi apa calduta. Cand sunt gata, opresti focul si le dregi cu ou.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează