ImprimareEmail

Retete carne - Sos de pui cu smantana

Reteta: Sos de pui cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg de pulpe

=> 500 g smantana

=> 150 g unt

=> sare dupa gust

=> 1 foaie dafin

=> 2 linguri faina

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o pui la fiert, bucatile sa fie nici mari, nici mici, potrivite. Lasi sa fiarba cam 20-30 minute. Dupa ce carnea a fiert, adaugi smantana si lasi la foc mic. Dupa 5-7 minute pui untul topit si amesteci incet, la foc mic. Peste 5 minute subtiezi cele doua linguri de faina in putina apa si torni in cratita.
Lasi putin sa fiarba, adaugi sare si piper dupa gust.

Notite:
PRET: 18 LEI - 6 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează