ImprimareEmail

Retete carne - Tocana siciliana

Reteta: Tocana siciliana

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g carne (porc si vitel)

=> 3 linguri ulei

=> 25 g unt

=> 1 ceapa

=> 2-3 catei de usturoi

=> 3 ardei

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 2 foi de dafin

=> coaja de lamaie

=> 500 g rosii

=> 2 pahare vin alb

=> 100 g masline

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati, cam de 5/5 cm si le rumenesti in unt amestecat cu untdelemn. Pui sare si piper, adaugi ceapa tocata, usturoiul sfaramat, ardeii taiati felii, patrunjelul, foile de dafin si doua bucati de coaja de lamaie. Stingi cu doua paharele de vin si lasi sa fiarba 15 minute. Adaugi rosiile curatate de samburi si de pielita si taiate felii, 100 g masline negre fara samburi si 1/2 l apa sau supa. Continui fierberea inca 45 minute pana ce carnea este bine fragezita, apoi torni intr-o farfurie mare, peste 200 g orez fiert in multa apa si strecurat.

Notite:
PRET: 20 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 75 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează