ImprimareEmail

Retete carne - Tocanita de Bacau

Reteta: Tocanita de Bacau

Ingredientele retetei culinare:

=> 600 g carne de vita

=> 10 cepe de marime potrivita

=> un varf de cutit de faina alba

=> 8 rosii

=> 3 ardei grasi

=> un pahar vin alb demisec

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti carnea de pielite, o speli, o lasi sa se zvante, o tai in bucatele si o inabusi cu ceapa curatata, spalata si taiata pestisori, cat mai subtiri, in ulei incins. Potrivesti de sare si piper, dupa gust si lasi la foc pana cand ceapa capata o culoare usor aurie. Adaugi ardeii curatati de seminte si de cotoare, taiati fideluta, precum si 4 rosii decojite si maruntite.

Lasi sa fiarba la foc mic, pang cand carnea este bine patrunsa. Stingi totul cu paharul de vin, adaugi si celelalte 4 rosii decojite si taiate in bucatele si lasi sa fiarba pang cand sosul scade bine. Inainte de a opri definitiv focul, subtiezi faina cu un pic de apa si o torni peste mancare. Lasi sa mai dea doua clocote si apoi stingi focul.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează