ImprimareEmail

Retete carne - Tocanita picanta

Reteta: Tocanita picanta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de porc

=> 2 carnati semi-afumati

=> 500 g ciuperci proaspete

=> 4 rosii

=> 2 cepe

=> 3 linguri pasta de tomate

=> 1 legatura patrunjel

=> Delikat Picant

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati mai mari si o condimentezi pe toate partile cu Delikat Picant, care va da mancarii un gust usor picant si absolut delicios! O rumenesti apoi usor in ulei. Din cand in cand o stropesti cu apa calduta. Separat, calesti ceapa. Adaugi ciupercile taiate felii si dupa cateva minute pui si rosiile taiate cubulete. Adaugi pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa calduta. In acest sos pui bucatile de carne si carnatii, taiati bucati si rumeniti de asemenea. Lasi la cuptor 10-15 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt. Servesti cu mamaliguta si, de ce nu, cu putin mujdei de usturoi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează