ImprimareEmail

Retete carne - Varza musceleana cu sloi

Reteta: Varza musceleana cu sloi

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 verze noi

=> 1 ceapa

=> 1 legatura marar

=> sare, piper

=> 3 linguri bulion

=> carne afumata de la garnita
(sloi cum i se spune in zona noastra)

=> untura de la carne

Prepararea retetei culinare:

Incingi untura si in ea adaugi varza tocata marunt impreuna cu ceapa spalata, curatata si taiata fideluta. Adaugi o ceasca de apa si calesti la foc mic timp de o ora varza. Cand este aproape gata, pui peste ea carnea de la garnita, apoi mararul tocat si bulionul. Potrivesti de sare si dai la cuptor 10-15 minute. Traditional, se consuma cu mamaliga calda.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează