ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors cu legume umplute

Reteta: Bors cu legume umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 oase

=> 600 g carne macra

=> 100 g orez

=> 6 ardei grasi (mai mici)

=> 1 lingura ulei

=> marar, leustean si patrunjel

=> 3 dovlecei

=> cateva rosii

=> 2-3 oua

=> 2-3 cepe

=> 1 l bors

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Pui oasele la fiert in apa cu sare si o ceapa tocata astfel incat sa obtii o supa. Intre timp treci carnea de doua ori prin masina de tocat, prima data simpla, a doua oara impreuna cu ceapa ramasa, taiata si calita putin cu o lingura de grasime. Adaugi orezul oparit, o parte din verdeata taiata marunt, sare, piper si albusurile batute. Amesteci si cu aceasta compozitie umpli ardeii grasi curatati si dovleceii curatati si taiati in jumatate, carora le-ai scos miezul. Asezi legumele umplute intr-un vas larg peste care torni supa de oase si lasi sa fiarba incet timp de o ora. Adaugi rosiile curatate de pielita si seminte si taiate marunt, borsul fiert separat, sare dupa gust, leusteanul taiat marunt si mai lasi sa dea intr-un clocot. Dupa ce iei oala de pe foc, dregi borsul cu galbenusurile amestecate cu verdeata ramasa tocata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează