ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors de ardei umpluti cu orez

Reteta: Bors de ardei umpluti cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 ardei grasi

=> 4 cepe potrivite

=> 1 morcov

=> 1/4 telina

=> 1 lingura pasta de tomate

=> 3 rosii

=> 100 ml ulei, 100 g orez,

=> marar, patrunjel

=> sare, piper

=> bors dupa gust, 2 l apa

Prepararea retetei culinare:

Morcovul si telina le razui, tai cepele marunt si pe toate le inabusi in ulei. Adaugi orezul, stingi cu pasta de tomate dizolvata in putina apa. Lasi sa scada la foc mic dupa ce ai potrivit de sare si piper. Cureti ardeii, ii umpli cu amestecul de orez si ii capacesti cu o bucatica de rosie. Ii pui sa fiarba in 1/2 l apa si restul de rosii taiate fideluta decojite si fara seminte. Dupa ce au fiert, torni borsul clocotit, lasi sa dea in clocot 2-3 minute. Aduci la masa cu marar si patrunjel tocat fin.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează