ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors de legume

Reteta: Bors de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 radacina patrunjel

=> 1 ceapa

=> 2 cartofi

=> 2 dovlecei

=> 1 ceasca fasole verde si mazare

=> 250 g rosii decojite in suc de rosii

=> 3-4 felii de costita afumata

=> 1-2 linguri ulei

=> 1 legatura patrunjel

=> sare

=> Delikat Bors Magic

Prepararea retetei culinare:

  • Toate legumele le cureti si le speli. Morcovii, patrunjelul si ceapa se toaca si le pui la fiert intr-o oala cu 2 l apa si un praf de sare.
  • Lasi sa fiarba 15 minute si dupa aceea adaugi fasolea verde, mazarea si cartofii taiati cubulete. Spumezi, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba 30 minute. Intre timp tai costita in cubulete si le prajesti.
  • O adaugi apoi in supa, pui si dovleceii taiati rondele si apoi rosiile taiate cubulete si sucul de rosii.
  • Acresti cu Delikat Bors Magic si lasi supa sa fiarba. Poti servi supa cu patrunjel verde tocat marunt.
Notite:
PRET: 10 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 70 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează