ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors de miel cu galuste de faina

Reteta: Bors de miel cu galuste de faina

Ingredientele retetei culinare:

BORSUL:

=> 1/2coaste de miel

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 l bors

=> 1 legatura leustean

=> sare

GALUSTELE:

=> 1 ou

=> 1 lingura untura

=> 3 linguri faina

=> sare

 

 

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o tai bucatele si o pui la fiert cu 2 si 1/2 l de apa. Cureti morcovul si ceapa, dai morcovul pe razatoare, tai ceapa marunt si le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma, iar carnea e pe jumatate fiarta. Separat, pui la fiert borsul, apoi faci galustele: freci untura cu oul pana cand compozitia devine ca o crema, adaugi faina in ploaie si sare dupa gust. Torni borsul fiert in oala, dai intr-un clocot, apoi iei cate o lingurita din compozitia de galuste si-i dai drumul in zeama. Faci astfel toate galustele si dupa ce au fiert 2-3 minute, potrivesti gustul de sare, iei oala de pe foc si presari leusteanul tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează