ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors de peste

Reteta: Bors de peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap mai mic (cu tot cu cap)

=> 3-4 rosii proaspete sau din conserva

=> 3 morcovi

=> 3 cartofi

=> sare

=> 3 cepe

=> 1 radacina de pastarnac

=> 1 radacina de patrunjel, 1 legatura de leustean

=> patrunjel verde

=> 1 l bors

Prepararea retetei culinare:

Cureti pestele de solzi, il speli si il tai in bucati mai mari. Separat, tai zarzavatul si cartofii cubulete si le fierbi intr-o cratita in apa cu sare. Dupa ce au dat in cateva clocote, pui bucatile de peste si iei spuma care se formeaza la fiert. Adaugi rosiile decojite si mai lasi 15 minute sa fiarba iar aproape de final adaugi si borsul.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează