ImprimareEmail

Retete ciorba - Bors de vara

Reteta: Bors de vara

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 morcov

=> o ceapa

=> un dovlecel

=> 2-3 cartofi

=> 1 ou

=> leustean, tarhon, marar, patrunjel

=> 3-4 rosii

=> o mana de fasole pastai galbena

=> 250 ml bors

=> 2-3 linguri de smantana

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

Speli foarte bine si cureti toate legumele. Tai ceapa si o pui la calit in putin ulei. Dupae ce s-a inmuiat adaugi morcovul dat pe razatoare (sau taiat cubulete, cum vrei), cartofii taiati si pastaile rupte. Le lasi cateva minute sa se caleasca impreuna, apoi adaugi apa cat sa le acopere si le lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugi si dovleceii, si lasi sa dea 2-3 clocote si apoi adaugi borsul fiert separat. Ai grija, ca in acest moment borsul se va acri. Lasi sa dea 2 clocote, gusti de acru, potrivesti de sare si piper si apoi pui rosiile decojite. Lasi sa fiarba si apoi tragi oala de pe foc. Bati oul foarte bine, amesteci cu smantana si dregi borsul, apoi presari verdeata tocata marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează