ImprimareEmail

Retete ciorba - Ciorba cu carne de oaie

Reteta: Ciorba cu carne de oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g carne de oaie

=> 3l apa

=> 250g morcovi

=> 100g bulion

=> 200g ceapa

=> 300g cartofi

=> 160g ardei gras

=> 100g telina radacina

=> o legatura patrunjel si telina verde

=> 5g sare de lamaie (otet)

=> 100g albitura

=> 100ml ulei

=> 300g rosii

=> 150g varza alba

=> sare

=> o legatura mare de leustean

Prepararea retetei culinare:

Carnea se portioneaza, se opareste, se spala in cateva ape reci si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, dupa care se adauga ceapa taiata marunt. Zarzavaturile curatate si spalate se taie in forme regulate si se inabusa in ulei cu adaos de apa. cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga zarzavaturile inabusite, varza taiata fideluta, cartofii curatati si taiati in cuburi. Se continua fierberea circa 30 de minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosiile si bulionul. Se potriveste gustul de sare si sare de lamaie sau otet.

Notite:

Se serveste fierbinte cu verdeata taiata marunt (leusteanul, patrunjel, telina verde).

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează