ImprimareEmail

Retete ciorba - Ciorba cu ceapa rosie

Reteta: Ciorba cu ceapa rosie

Ingredientele retetei culinare:

=> 700 g ceapa rosie

=> 1 telina

=> 2 morcovi

=> 200 ml suc de rosii

=> sare

=> piper

=> 1 l bors

=> 1 legatura de patrunjel

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa si o tai rondele. Speli morcovii si telina, le cureti si le dai pe razatoare, apoi le pui pe toate la fiert intr-o oala cu apa, sare si piper. Cand legumele sunt fierte adaugi sucul de rosii, lasi sa clocoteasca, apoi torni borsul fiert separat, mai potrivesti de sare si piper si mai dai ciorba in cateva clocote. La final presari patrunjelul tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează