ImprimareEmail

Retete ciorba - Ciorba de fasole pastai - reteta din Tara Zarandului

Reteta: Ciorba de fasole pastai - reteta din Tara Zarandului

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g fasole grasa rupta bucati

=> 500 g iaurt

=> 1 ceapa

=> 1 lingura faina

=> 100 slanina afumata

=> patrunjel verde tocat

=> putin ulei

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Fierbi fasolea circa 15 minute in 1/2 l apa clocotita. Prajesti ceapa in ulei, adaugi faina, stingi cu zeama in care a fiert fasolea, torni in oala cu legume si se da in cateva clocote. Sarezi si lasi sa se raceasca. Torni deasupra iaurtul batut cu o furculita, in care ai pus patrunjel verde. Inainte de a aduce la masa, prajesti slanina taiata in cuburi, pana devin crocante. Repartizezi in farfurii si torni deasupra ciorba.

Notite:
PRET: 6 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 40 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează