ImprimareEmail

Retete ciorba - Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru

Reteta: Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 gulie

=> 300 g carne slaba tocata

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa mare

=> 1 lingura gris

=> 1 legatura marar, cimbru

=> 1 ardei

=> 250 ml suc de rosii

=> 2 linguri orez

=> 1 ou

=> 100 ml ulei

=> 1 cana bors

Prepararea retetei culinare:

Cureti legumele, trecii gulia si morcovii pe razatoare, tai ceapa marunt si pe toate le pui sa fiarba in apa cu sare. Amesteci camea tocata cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare si formezi perisoarele. Le pui la fiert langa legume dupa ce acestea au fiert si le lasi sa fiarba impreuna pe foc mic. Dupa ce au fiert toate legumele si perisoarele, torni sucul de rosii, uleiul, borsul si potrivesti gustul de sare. Mai dai ciorba in 2-3 clocote, o dai deoparte, presari mararul verde si cimbrul tocate si o servesti cu smantana.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează