ImprimareEmail

Retete ciorba - Ciorba dreasa de dovlecei

Reteta: Ciorba dreasa de dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 dovlecei

=> 1 legatura morcovi

=> 1 radacina patrunjel

=> 2-3 fire de ceapa

=> zeama de la o lamaie sau 1/2 l bors

=> 1 legatura marar

=> 1 legatura patrunjel verde

=> putin unt

=> 1 galbenus, 2 linguri de smantana

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti si tai marunt zarzavaturile si ceapa si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au inmuiat adaugi dovlecii curatati si taiati in rondele potrivit de groase, apoi in sferturi. Ai grija ca dovleceii fierb foarte repede. Adaugi o bucatica de unt, potrivesti de sare, piper si acresti dupa preferinta cu borsul fiert separat. Iei ciorba de pe foc, o dregi cu galbenusul batut cu smantana si presari verdeata tocata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează