ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa ardeleneasca de cartofi

Reteta: Supa ardeleneasca de cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 cartofi

=> 2 morcovi

=> 2 cepe potrivite

=> 1 legatura de patrunjel verde

=> 250 g smantana

=> 3 lingurite faina

=> 1 lingurita boia

=> 100 ml ulei

=> 2 linguri de bulion

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi cu bulionul si cu un pahar de apa. Torni apoi rantasul in oala cu cartofii, adaugi smantana si mai fierbi 10 minute. Cand iei oala de pe foc presari si patrunjel verde taiat marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
+1 #3 Guest 12-11-2012 17:34
:Pirate: la supa de cartofi ardeleneasca nu se pune patrunjel,se pune leustean iese mai buna incearca sunt ardeleanca si stiu.
Citat
 
 
-1 #2 glory 09-06-2011 01:08
:Pirate:
Citat
 
 
-1 #1 Guest 09-07-2010 12:40
;-))
Citat