ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa crema de bostan (dovleac)

Reteta: Supa crema de bostan (dovleac)

Ingredientele retetei culinare:

=> 900 g miez de bostan

=> 1 ceapa mijlocie

=> 2-3 linguri ulei

=> 2 linguri pasta de rosii

=> 800 ml lapte

=> 1,4 l supa concentrate de legume
obtinuta prin fierberea a 3 cuburi de condiment

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti si tai ceapa marunt si o pui sa se caleasca in ulei. Adaugi laptele si pasta de rosii si lasi sa fiarba 5 minute. Adaugi supa concentrata de legume si miezul de bostan taiat cuburi si lasi sa fiarba pana ce se inmoaie bostanul (circa 10 minute). Tragi oala de pe foc, pastrezi zeama, iar legumele le treci prin site sau le mixezi. Amesteci pasta rezultata cu zeama, pe care ai pastrat-o si pui din nou pe foc pentru 10 minute. O servesti cu patrunjel verde si mujdei pentru cine vrea.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează