ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa crema de dovleac cu peste

Reteta: Supa crema de dovleac cu peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g dovleac

=> 500 g file de salau

=> 2 linguri ulei

=> 1 ceapa

=> 600 ml apa

=> sare, piper

=> patrunjel sau marar

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti si tai ceapa pestisori, iar dovleacul il tai bucatele. Le pui pe toate sa se caleasca in ulei, apoi adaugi apa cat sa le acopere si le lasi la fiert. Dupa ce s-au fiert, le treci prin mixer sau prin masina de tocat, iar in piureul rezultat pui sare, piper si pestele taiat in bucati. Le lasi sa fiarba impreuna inca 7-10 minute, iar la final adaugi verdeata tocata marunt.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează