ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa crema de dovlecei

Reteta: Supa crema de dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 dovlecei

=> 2 cepe

=> 1 lingura margarina

=> 1 lingura faina

=> 1 legatura marar

Prepararea retetei culinare:

Cureti dovleceii si ii fierbi, tai ceapa marunt si o adaugi peste dovlecei. Dupa ce au fiert, treci totul prin sita. Freci apoi margarina cu faina si le adaugi in piureul de dovlecei, dupa care le mai fierbi putin. Potrivesti gustul de sare, presari verdeata tocata si supa e gata! E foarte buns si cu crutoane prajite in unt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează