ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa - crema de legume de toamna

Reteta: Sufleu de oua

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 pastarnac

=> 1 radacina de patrunjel

=> 2 cepe

=> 1 lingura faina

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 telina

=> sare

=> 2-3 cartofi

=> 1 mana de fasole verde

=> 2-3 frunze de varza

=> 2 ardei grasi

=> 1 dovlecel

=> 2 buchetele de conopida

=> 100 g unt

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti toate legumele, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce toate s-au inmuiat, le scurgi bine si le mixezi sau le treci prin sita. Separat, topesti untul intr-o cratita, rumenesti faina, adaugi piureul de legume si le lasi sa se inabuse cateva minute. Stingi cu zeama in care au fiert si mai lasi pe foc 15 minute.  La sfarsit presari verdeata tocata.

Notite:

Pregatire: 15 minute;

Fierbere: 35 de minute;

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează