ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa crema de legume la rece

Reteta: Supa crema de legume la rece

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 ceapa mare

=> 2 dovlecei

=> 2 ardei grasi

=> 3-4 catei de usturoi

=> 4 linguri de ulei

=> 1 lingurita de Maggi Secretul Gustului

=> 8 rosii

=> frunze de telina

=> 1 lingura otet de mere

=> piper

=> 4 felii de paine

 

Prepararea retetei culinare:

  • Speli bine legumele si tai marunt ceapa, dovleceii, ardeii, frunzele de telina, oparesti rosiile, le cureti de pielite, seminte si le pasezi.
  • Intr-un vas pentru mixat freci usturoiul curatat si zdrobit cu uleiul, rosiile pasate, piperul si Maggi Secretul Gustului. Adaugi frunzele de telina, ceapa, ardeii, dovleceii si feliile de paine taiate cubulete si amesteci totul cu o lingura de otet de mere (sau mai multe, dupe gust) si un litru de apa rece. Mixezi apoi totul, torni amestecul intr-o oala, o acoperi si o lasi la frigider 2-3 ore. O poti manca dreasa cu smantana sau iaurt. E delicioasa si foarte racoritoare!
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează