ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa crema de rosii

Reteta: Supa crema de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg rosii proaspete

=> 2-3 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 ardei gras

=> 1 ou

=> 1 lingura ulei

=> sare, piper

=> 1 lingura gris

Prepararea retetei culinare:

  • Pui rosiile sa fiarba (spalate si curatate) impreuna cu sare, piper. Dupa ce au fiert, le scoti, iar in supa ramasa pui la fiert galustele de gris.
  • Cum pregati galustele: bati 1 albus spuma, adaugi galbenusul, 1 lingura ulei, sare, 1 lingura gris. Le lasi 10 minute, apoi cu lingurita le pui in supa. Legumele un pic racite, le pasezi cu mixerul sau le treci prin sita si le adaugi in supa clocotita. Dupa cateva clocote dai oala de pe foc si adaugi patrunjel verde tocat.
Notite:

La prepararea galustelor nu pune sare in compozitie caci le intareste!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează