ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa de ciuperci cu galuste de paine

Reteta: Supa de ciuperci cu galuste de paine

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg ciuperci

=> 1 ceapa rosie

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 200 ml frisca

=> 1 lingura zeama lamaie

=> 1/2 legatura patrunjel

Pentru galuste:

=> 2 chifle

=> 100 ml lapte

=> 1 ceapa rosie

=> 1/2 legatura frunze patrunjel

=> 1 ou

=> 5 linguri unt

Prepararea retetei culinare:

  • Calesti in unt ciupercile feliate si ceapa julien. Presari faina, amesteci si lasi cam 5 minute. Adaugi frisca si condimentezi.
  • Pentru galuste inmoi chiflele in lapte caldut. Pui ceapa si frunzele de patrunjel tocate, oul, untul.
  • Formezi cu mana uda pentru galuste si le fierbi in apa cam 10-15 minute. Daca se desfac, le poti adauga 1 lingurita gris.
Notite:
PRET: 15 LEI - 2-4 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează