ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa de legume de vara cu galuste de gris

Reteta: Supa de legume de vara cu galuste de gris

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cartofi

=> 3 morcovi

=> 2 cepe

=> 2 ardei grasi

Pentru galuste:

=> 1 ou

=> 3 linguri cu gris

=> un praf de sare

Prepararea retetei culinare:

  • Speli si pui la fiert legumele in apa cu sare. Te sfatuiesc sa pui ceapa intreaga ca s-o poti scoate mai usor din supa dupa ce e fiarta.
  • Pentru aluste: bati bine albusul cu un praf de sare, adaugi grisul, amesteci bine si la urma pui galbenusul. Amesteci din nou foarte bine si apoi lasi amestecul asa pentru cinci minute ca sa se umfle grisul. Intre timp s-a facut si supa, scoti zarzavaturile si cu lingurita inmuiata in apa rece, iei din compozitia de galuste si le dai drumul incet in supa. Binenteles, focul trebuie sa fie mic. Cand incep galuscutele sa se ridice, torni putina apa rece, acoperi oala si lasi sa fiarba.
  • In farfurie pui atat galuste, cat si morcovi si cartofi. Eu arunc si ardeii grasi dupa ce s-au fiert. Presari patrunjel!
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează