ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa de limba si conopida

Reteta: Supa de limba si conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 limba de vitel

=> 1 conopida mica

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 legatura patrunjel verde

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

Speli bine carnea si o pui la fiert in apa cu sare pentru 2 ore. Cand e gata, o scati deoparte, o cureti de
de pielite si o tai bucati. Cureti apoi legumele, le tai pe toate rondele sau felii si le pui la fiert in zeama ramasa de la carne. Dupe ce toate s-au inmuiat, adaugi conopida desfacuta buchetele, potrivesti de sare si cand a fiert pui si bucatelele de carne si presari patrunjelul verde tocat.

Notite:
PREGATIRE: 3 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează