ImprimareEmail

Retete ciorba - Supa de mazare cu laste prajite

Reteta: Supa de mazare cu laste prajite

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g mazare

=> 2-3 cepe

=> 1 morcov

=> 1 patrunjel

=> 1 telina mai mica

 

=> 1 pastarnac

=> 1 legatura marar

=> 5-6 linguri de ulei

=> 300 g faina

=> 1 ou

=> sare si apa cata ia aluatul

Prepararea retetei culinare:

Din faina, ou, sare si apa faci un aluat din care pastrezi circa 100 de grame. Din restul aluatului intinzi o foaie groasa de 1 cm din care tai fasii late de 1 cm. O lasi sa se usuce si in acest timp pui mazarea la fiert impreuna cu zarzavaturile taiate rondele. Dupa ce au fiert toate acestea, adaugi fasiile de aluat si mai lasi la fiert 5 minute. Din aluatul pastrat intinzi o foaie mica, groasa de 3 cm din care tai patratele (laste) cu un cutit bine ascutit. Incingi uleiul intr-o tigaie, pui cepele taiate marunt sa se caleasca si dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugi si patratelele de aluat. Le lasi pana devin maronii si le adaugi in supa. La final, presari marar.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează