ImprimareEmail

Retete ciorba - Zama de pastai

Reteta: Zama de pastai

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pastai

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 ardei

=> 3 rosii

=> 150 ml smantana

=> apa

=> 2 linguri faina

=> 1/2 telina

=> 1 pastarnac

=> 1 legatura patrunjel

=> 3 fire telina (frunze)

=> 300 ml lapte batut

=> 200 ml zer

=> are, piper, boia

=> 3 catei usturoi

Prepararea retetei culinare:

Cureti zarzavaturile si legumele, apoi le speli bine. Pastaile le speli cu apa fierbinte, nu rece, pentru a nu se intari. Pui apa intr-o oala, apoi and da in clocot, adaugi pastaile, morcovii, pastarnacul si le fierbi bine. Dupa ce au fiert, tai fin patrunjelul si telina, le pui in zama. Amesteci laptele cu putina batut cu smantana si faina, apa rece, apoi le pui in zama. Mai adaugi si 200 ml zer. Potrivesti de sare, piper, boia si usturoi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează