ImprimareEmail

Retete pentru copii - Sufleu cu cascaval

Reteta: Sufleu cu cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 200 g cascaval ras

=> 500 ml lapte

=> 200 g unt

=> 3 linguri faina

=> 5 oua

=> sare

=> pesmet

 

Prepararea retetei culinare:

Topesti untul, adaugi faina si amesteci bine cu o lingura de lemn sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugi laptele rece si lasi sa dea in cateva clocote. Lasi pasta obtinuta sa se raceasca, apoi pui cascavalul ras, sare si galbenusurile pe rand. Amesteci bine, apoi adaugi albusurile batute spuma. Ungi o forma cu unt si o tapetezi cu pesmet, torni compozitia obtinuta si dai forma la cuptor pentru 40 de minute, pana se rumeneste. Este foarte bun cald!

Notite:

Este foarte bun cald!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează