ImprimareEmail

Retete fasole - Chec cu fasole verde

Reteta: "Chec" cu fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g faina

=> 200 ml ulei

=> 100 ml bors

=> 50 g smantana

=> 1/2 plic praf de copt

=> sare

Pentru umplutura:

=> 1 kg fasole verde

=> 100 g unt

=> 200 g smantana

=> 50 g faina

=> sare, 1 legatura patrunjel

Prepararea retetei culinare:

Fierbi fasolea in apa cu sare si o lasi sa se scurga. Topesti untul, rumenesti faina, adaugi smantana si dupa cateva minute si fasolea si lasi totul sa scada bipe. Framanti apoi un aluat potrivit din faina, bors, ulei, smantana, praf de copt si sare din care intinzi doua foi. Asezi o foaie intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Rastorni apoi umplutura de fasole, asezi a doua foaie, o intepi cu furculita si dai checul la cuptor pentru 30 de minute. Il tai numai dupa ce s-a racit in tava.

Notite:
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează