ImprimareEmail

Retete fasole - Fasole scazuta

Reteta: Fasole scazuta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg fasole lata

=> 2-3 morcovi

=> 2-3 ardei

=> 1 telina mica

=> 1 kg rosii

=> ulei

=> patrunjel

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti fasolea, o speli, iar ardeii ii cureti si ii tai fasii subtiri. Morcovii si telina le treci prin razatoarea cu ochiuri mari. Rosiile le decojesti si le tai felii.
  • Intr-o tava asezi un rand de fasole, un rand de morcovi, altul de ardei, altul de rosii, verdeata si ulei pana termini toate ingredientele. Ultimul rand trebuie sa fie de rosii si verdeata.
  • Dai la cuptor si la masa o aduci impreuna cu mujdei de usturoi subtiat cu smantana.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează