ImprimareEmail

Retete fasole - Gogonole umplute cu fasole batuta

Reteta: Gogonole umplute cu fasole batuta

Ingredientele retetei culinare:

=> 3-4 gogonele murate

=> 1 castronel cu fasole batuta (200 g, nu mai mult)

=> 1 ceapa

=>  ulei

=> frunze de salata verde

Prepararea retetei culinare:

Le decupezi gogonelelor cate un capacel la partea opusa coditei, le scoti miezul si semintele si le asezi cu gura in jos pe un platou, ca sa se scurga. Dupa ce s-au scurs foarte bine, le umpli cu fasolea batuta pusa intr-un sprit (cu care decorezi torturile). Le ornezi cu ceapa prajita taiata inele. Ca sa arate mai bine cand le aduci masa, le asezi pe frunze de salata.

Notite:
PREGATIRE: 15 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează