ImprimareEmail

Retete fasole - Paste cu fasole

Reteta: Paste cu fasole

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cani fasole uscata

=> 1 lingura sare

=> 1/2 telina de marime medie cu frunze

=> 50 ml ulei

=> 1 catel usturoi razuit

=> 1 cana de ceapa tocata

=>  1/4 cana patrunjel verde tocat

=> 2 cani de paste fainoase

Prepararea retetei culinare:

Pui fasolea la inmuiat timp de 12 ore, de pe o zi pe alta. A doua zi o scurgi si o pui la fiert pentru 3 minute. O scurgi de apa in care a fiert, pui alta si repeti procedura de 3 ori. Apoi, a 4-a oara, lasi fasolea la fiert cu o lingurita de sare, telina razuita si frunzele tocate de telina, 4 impreuna cu apa, care sa acopere fasolea in intregime. Pui si pastele sa fiarba in apa cu sare. Intre timp, calesti ceapa cu usturoiul, patrunjelul, putina apa, ulei si sare. Peste legumele calite adaugi fasolea fiarta si mai lasi sa fiarba timp de 5 minute. La final, adaugi pastele fierte si mai lasi la foc mic inca 10 minute.

Notite:
PREGATIRE: 13 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează