ImprimareEmail

Retete fasole - Taietei cu fasole verde

Reteta: Taietei cu fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g fasole verde

=> sare

=> 400 g taietei

=> 4 cepe

=> piper, patrunjel.

=> 1 catel de usturoi

=> 2 linguri unt (margarina)

=> 1 lingurita faina

=> 150 g cascaval ras (sau telemea)

 

Prepararea retetei culinare:

Speli fasolea, o cureti si o fierbi 10 minute in apa cu sare, iar taieteii ii fierbi. Incingi untul intr-o tigaie, presari faina si calesti ceapa taiata rondele, apoi adaugi usturoiul pisat. Scurgi fasolea si taieteii si le asezi apoi in straturi. Intre ele pui cascavalul ras, ceapa cu usturoiul, sare si piper dupa gust. Toci patrunjelul, il presari peste compozitie si dai totul la cuptor pentru 5 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează