ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura de miel cu ciuperci champignon

Reteta: Friptura de miel cu ciuperci champignon

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> sare, boia

=> 1 ceapa

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 50 g ciuperci (conserve)

=> 1 lingura de ulei

 


Prepararea retetei culinare:

  • Pulpa bine curatata, se sareaza, se freaca bine cu boia, se pune in tava cu ulei incins si se prajeste pe ambele parti. Se scoate apoi din tava si se pun la calit ceapa, ciupercile si patrunjelul. Repunem pulpa cu un capac deasupra, udand-o des (cu apa sau vin) si o lasam la fiert pans se face carnea moale.
  • Se serveste cu cartofi si salata verde.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează