ImprimareEmail

Retete friptura - Friptura lioneza

Reteta: Friptura lioneza

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 bucati carne de porc

=> 40 g margarina

=> 20 g faina

=> 2 linguri bulion

=> 250 g ceapa

=> 4 fire patrunjel

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa si o tai felii subtiri, iar patrunjelul il toci marunt. In jumatate din cantitatea de unt, rumenesti carnea, cate 5 minute pe fiecare parte. Separat, in untul ramas, prajesti ceapa, apoi pui faina, amesteci bine, torni o jumatate de pahar de apa si lasi sa se ingroase amestecul, apoi adaugi bulionul, sarea si piperul. Peste friptura, aranjate pe un platou, torni sosul si presari patrunjel tocat.

Notite:
PRET: 20 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează