ImprimareEmail

Retete friptura - Miel cu busuioc si maioneza de usturoi

Reteta: Miel cu busuioc si maioneza de usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pulpa de miel din spate

=> 2 pahare de vin alb

=> 1 pahar smantana

=> 4 catei usturoi

=> 2 linguri busuioc

=> 100 ml ulei

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea si o prajesti in ulei. Dupa ce s-a rumenit o pui intr-o tava, presari busuiocul, sare si piper dupa gust si dai la cuptor pentru 20 de minute. In acest timp cureti usturoiul, il pisezi si-l amesteci cu smantana. Scoti carnea de miel pe o farfurie si o aduci la masa ori cu sosul in farfurie sau separat, in functie de ce vor mesenii tai. Vinul rosu e cel mai potrivit!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează