ImprimareEmail

Retete friptura - Pui umplut cu ciuperci, unt si patrunjel

Reteta: Pui umplut cu ciuperci, unt si patrunjel

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pui

=> 1 pachet de unt

=> 2 legaturi verdeata

=> 250 g ciuperci

=> 3 morcovi

=> sare

=> piper

=> rozmarin

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai verdeata marunt si o amesteci cu untul pana se omogenizeaza. Speli puiul, ii desprinzi pielita de pe piept si in spatiul dintre pielita si carne pui amestecul de unt cu verdeata si o intinzi pe toata suprafata pieptului. Cureti ciupercile si morcovii rondele, apoi umpli puiul cu cateva ciuperci. Il asezi intr-o tava cu ciupercile ramase si rondelele de morcovi, presari sare, piper si rozmarin, torni ulei si putina apa si dai la cuptor pentru 45 de minute. Vei avea la masa o friptura aromata si frageda!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează