ImprimareEmail

Retete friptura - Pulpa de miel umpluta cu legume

Reteta: Pulpa de miel umpluta cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> 2 morcovi

=> 100 g fasole verde din conserva

=> 100 g mazare de la borcan

=> 100 g conopida de la congelator

=> 2 oua

=> 75 g cascaval

=> 2 linguri pesmet

=> 2-3 ciuperci

=> sare

=> piper

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti morcovul, il tai bucatele si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 15 minute adaugi fasolea verde, mazarea si conopida decongelata si mai lasi pe foc inca 10 minute. Cand au fiert le scurgi de zeama, le amesteci  cu ouale, cascavalul ras, pesmetul si ciupercile taiate marunt si potrivesti de sare si piper.
  • Pregatesti carnea: o tai in doua, dar nu de tot, si apoi iar in doua, in asa fel incat sa-ti iasa o bucata asemanatoare unui snitel. Cosi cu ata de bumbac astfel incat sa se formeze un buzunar pe care-l umpli cu compozitia de legume pregatita. Prinzi cu ata si partea ramasa ca sa nu se imprastie umplutura, asezi pulpa umpluta intr-o tava cu ulei si apa. Potrivesti de sare si piper, acoperi tava cu folie de alumiiu si dai totul la cuptor pentru 1 ora. Cand e aproape gata, iei folia si mai lasi carnea la cuptor pentru 15 minute, sa se rumeneasca.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează