ImprimareEmail

Retete garnituri - Branza de cartofi

Reteta: Branza de cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg cartofi

=> 1/2l lapte acru

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cartorii ii fierbi in apa cu sare fara sa-i decojesti inainte. Apoi cureti cartofii, ii strivesti cu furculita sau ii pasezi ( nu se foloseste masina de tocat ). Amestecati cu laptele acru si puneti la strecurat intr-un saculet de panza sau tifon. Se lasa la scurs 4-5 zile. Se framanta din nou si se asaza in cutii sau diferite forme ( vase, cutii de lemn, cutii de margarina ). Lasam in forme timp de 2 saptamani.Dupa acest timp branza este buna de mancat si cu cat se invecheste mai mult, cu atat este mai buna.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează