ImprimareEmail

Retete legume - Budinca de rosii

Reteta: Budinca de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 rosii mari

=> 2 cepe

=> 300g miez de paine alba

=> 1 ceasca de lapte

=> 2 oua

=> 50 ml ulei

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti ceapa, o tai marunt si o amesteci cu painea inmuiata in lapte si bine stoarsa. Calesti amestecul, apoi il lasi sa se racoreasca, dupa care adaugi rosiile curatate de coaja si taiate felii, laptele ramas, ouale batute, sare si piper si amesteci usor. Compozitia obtinuta o torni intr-o tava unsa cu ulei sau cu unt si o dai la cuptor, la foc potrivit pentru 25-30 de minute. Cand e gata o seresti calda, cu unt sau smantana dupa gust.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează