ImprimareEmail

Retete legume - Chiftele cu dovlecei si vinete

Reteta: Chiftele cu dovlecei si vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 dovlecel

=> 1 vanata

=> 2 cartofi

=> 1 ceapa

=> 1 lingura zeama de lamaie

=> 4-5 catei de usturoi

=> 1 ou

=> 1 legatura patrunjel, cimbru

=> 1 lingura faina

=> sare, piper, 100 ml ulei pentru prajit

Prepararea retetei culinare:

  • Speli dovlecelul si il dai pe razatoare, il presari cu sare si il lasi la scurs. Speli vanata, o cureti de coaja, o dai pe razatoare, o stropesti cu putina zeama de lamaie si o sarezi. Cureti cartofii, ii pui 10 minute la fiert, apoi ii dai pe razatoare. Storci toate legumele, le amesteci cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, patrunjelul, cimbrul, faina, sare si piper. Formezi chiftelute, pe care le prajesti in ulei incins si le scoti pe servetele de hartie. Sunt gustoase atat calde, cat si reci.

Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează