ImprimareEmail

Retete legume - Dovlecei cu ardei copti

Reteta: Dovlecei cu ardei copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 kg de dovlecei

=> 1 si 1/2 kg de ardei grasi (de preferinta rosii )

=> 250 ml ulei

=> sare

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

Alegi dovlecei tineri, ii cureti de coaja si ii tai rondele, cam de 1 cm grosime, pe care le inabusi in ulei. Le iei de pe foc, le lasi sa se raceasca si le amesteci cu ardei grasi copti si cojiti ( taiati fasii ). Potrivesti de sare si pui in borcane, pe care le sterilizezi circa 40 de minute pe baie de aburi.

Notite:

Ii consumi in salata cu ceapa taiata pestisori si otet de mere.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează